Redaksjonen

Redaksjonen består av skribentteamet og ledelsen i Milan Club Norvegia. Her får du en kort presentasjon av alle medlemmene i redaksjonsstaben. 


Per Asbjørn Solberg – Redaksjonssjef og President

91-modell fra Buvika, et lite tettsted utenfor Trondheim. I det daglige har jeg en mastergrad i idrettsvitenskap, og videre studert ved Norges Idrettshøgskole. Ved siden av studiene har jeg vært spiller og trener i ulike klubber, og sportslig leder i Buvik, samt at jeg jobber som journalist og idrettslærer.

Jeg har vært Milan-fan siden midten av 90-tallet, og har fulgt laget tett siden jeg ble gammel nok til å følge med. Jeg har vært en del av skribentteamet i en årrekke, og skrev mine første saker i 2009. Sommeren 2014 ble jeg redaksjonssjef i Milan Club Norvegia, og siden 2017 har jeg også fungert som teknisk president. I 2018 overtok jeg rollen som president og ble ansvarlig for all drift av siden.

Mail: per_a_solberg@hotmail.com           Twitter: @PerSolberg
Tlf(kun for presse): 90505245


Sven Simonsen – Supporterklubb og Web

Nordlending fra Finnsnes i Troms med hjerte for Tromsø og Milan. Jobber til daglig som digital rådgiver og ble en del av teamet hos ACMilan.no i 2018. Har vært Milan-supporter siden 90-tallet -en fascinasjon som startet med at jeg fikk opp øyene for Milans nederlandske angrepsspillere Van Basten og Gullit.

Twitter: @SvenSimn      Mail: sven.aage.simonsen@gmail.com