top of page
Anaximander

før kamp: mIlan-lecce


Den som før trodde med sikkerhet at solen står opp hver morgen, ble nok mer tvilende etter å ha sett byderbyet mellom Inter og Milan forrige helg. Der ble utfallet det motsatte av det så og si ALLE milanisti og interisti trodde. Et Milan som så helt hjelpeløst ut mot Liverpool noen dager før så nemlig plutselig ut som et lag som både ville og kunne prestere mot god motstand. Med Morata og Abraham inn ble presspillet mye bedre, og med Gabbia inn som midtstopper fikk vi endelig en ledertype inn i forsvaret, og en mann som ikke ofrer godt posisjonsspill for publikumstaklinger. Det var deilig å se at han fikk avgjøre kampen. Sammen med Pulisic, Morata og Abraham gav han virkelig sjel til det som tidligere i høst har sett ut som et sjelløst lag.


Hvorvidt dette bare var et blaff, eller om det var starten på en varig forbedring får vi det første svaret på når vi allerede i morgen møter Lecce hjemme på San Siro. Laget fra Sørøst-Italia har fortsatt til gode å skåre på bortebane så langt i år, og virker kanskje litt svekket etter salget av Pongracic til Fiorentina. Alt annet enn seier vil derfor være gigantisk skuffelse for Milan, og berolige alle milanisti om at solen nok vil stå opp på lørdag også.


Sportiello er fortsatt langtidsskadet, mens Thiaw er tilbake i kamptroppen etter en ankelskade. Både Calabria, Morata og Okafor er litt usikre etter å ha pådratt seg småskader på trening i uka. Antatt startoppstilling er som følger:


Maignan

Emerson - Gabbia - Tomori - Theo

Reijnders - Fofana

Pulisic - RLC - Leao

Abraham


Tips: 2-0


Forza Milan!

78 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page