top of page
Anaximander

før kamp: Leverkusen-Milan


Med seier i byderbyet og nå sist mot Lecce holder Milantrener Fonseca foreløpig hodet over vannet. Selv om Milan henger med i toppkampen i Serie A er det tydelig at det er mange sider ved Milans grunnspill som ikke fungerer optimalt - særlig defensivt. Og nettopp defensiven vil få en grundig stresstest i kveldens CL-møte med Leverkusen i Tyskland. Genierklærte Xavi Alonsos menn blir en nøtt å knekke.


Fonseca selv var også tydelig på pressekonferansen på at det er defensiv soliditet som vil være nøkkelen til å ta poeng i kveld. Men det var han også tydelig på i forkant av møtet mot Liverpool. Det gikk mildt sagt ikke så bra. Så får vi håpe at han har fått noen flere ting på plass til i kveld. Selv har jeg vanskelig for å forstå denne flate og relativt avventende 4-2-4 oppstillingen i det defensive presset. Foreløpig har den vært lett å spille gjennom både sentralt og langs kantene. Mot Inter lå laget såpass kompakt at det likevel gikk bra. Skal vi ha noen sjanse i kveld må det defensive kollektivet se ut som det gjorde den kvelden.


Bennacer, Sportiello og Florenzi er alle ute med langtidsskader, mens Morata og Okafor er såpass rustne at de starter på benken. Emerson Royal og Tomori får også hvile. Antatt startoppstilling blir da som følger:


Maignan

Calabria - Gabbia - Pavlovic - Theo

Reijnders - Fofana

Pulisic - RLC - Leao

Abraham


Tips: 2-1


Forza Milan!

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page