Månedsoppdatering Primavera: Januar

Juniorlaget hevet seg etter en svak start på 2018.

I årets første kamp endte det nemlig med tap borte mot middelhavsfareren Hellas Verona, etter at Lubomir Tupta avgjorde kampen med sin 1-0 scoring like før slutt.

På eget gress kom juniorene tilbake på vinnersporet i runden etter og slo Sassuolo 2-1. Frank Tsadjout sendte Milan i føringen etter en drøy time, men gjestene utlignet til 1-1 femten minutter før slutt. Avgjørelsen falt etter 84 minutter da Ismet Sinani avgjorde kampen for hjemmelaget.

Den neste utfordringen for Lupi sine gutter var Atalanta i den første semifinalen i Coppa Italia, og det var Milan som tok første stikk med 2-0 hjemme i Milano. Tiago Dias og Ismet Sinani scoret i hver sin omgang. Returoppgjøret spilles 7. februar.

I månedens siste kamp var det duket for Derby della Madonnina og som serieledere var Inter sånn sett favoritter, men det var bortelaget i rødt og sort som stakk av med seieren. Frank Tsadjout fortsatte sin fine form og sendte Milan i føringen etter en halvtime, men etter 92 utlignet Matteo Rover for Inter. Milan gav seg imidlertid ikke og 3 minutter på overtid satt Davide Bettella ballen i eget mål og Milan kunne juble over seier borte mot erkerivalen.

Status

Etter 17 spilte serierunder er Milan fortsatt nummer 4 og det er syv poeng opp til byrival Inter som topper tabellen. Opp til Atalanta på andreplass er det 6 poeng, mens man er a poeng med Roma på tredjeplass.

I februar skal Milan møte Bologna (H), Napoli (B), Genoa (B) og Atalanta (H) i serien, mens sistnevnte venter på bortebane i returkampen  i Coppa Italia.

Oppsummering

Serie:

Hellas Verona-Milan 1-0
Milan-Sassuolo 2-1 (Tsadjout, Sinani)
Inter-Milan 1-2 ( Tsadjout, SM)

Cup:

Milan-Atalanta 2-0 (Dias, Sinani)

Toppscorer:

Riccardo Forte 6
Tiago Dias 6
Ismet Sinani 5
Gabrielle Capanni 4
Frank Tsadjout 3
Jørgen Strand Larsen 2
Tommaso Pobega 2
Sergio Sanchez 1
Emir Murati 1
Mattia El Hilali 1

Røde kort:

Raoul Bellanova 1

Gule kort:

Tommaso Pobega 6
Gabriele Bellodi 3
Sergio Sanchez 2
Alessandro Guarnone 2
Andres Llamas 2
Emir Murati 2
Marco Brescianini 1
Alessandro Negri 1
Mateo Gabbia 1
Tiago Dias 1
Riccardo Forte 1