Redaksjonen

Redaksjonen består av skribentteamet og ledelsen i Milan Club Norvegia. Her får du en kort presentasjon av alle medlemmene i redaksjonsstaben. 


Per Asbjørn Solberg – Redaksjonssjef og President(teknisk)

91-modell fra Buvika, et lite tettsted utenfor Trondheim. I det daglige har jeg en mastergrad i idrettsvitenskap, og videre studert ved Norges Idrettshøgskole. Ved siden av studiene har jeg vært spiller og trener i ulike klubber, og sportslig leder i Buvik, samt at jeg jobber som journalist og idrettslærer.

Jeg har vært Milan-fan siden midten av 90-tallet, og har fulgt laget tett siden jeg ble gammel nok til å følge med. Jeg har vært en del av skribentteamet i en årrekke, og skrev mine første saker i 2009. Sommeren 2014 ble jeg redaksjonssjef i Milan Club Norvegia, og siden 2017 har jeg også fungert som teknisk president.

Twitter: @PerSolberg          Mail: per_a_solberg@hotmail.com


Alexander Berg – President

Fotballinteressert statsansatt fra det glade Sørlandet. Fotballinteressen kom ikke inn med morsmelka, men mot slutten av 90-tallet vokste lidenskapen og Milan ble på starten av 2000-tallet en del av hverdagen, mye takket være Filippo Inzaghi sine enkle scoringer og elleville feiringer. Med tiden har både Vålerenga og Stoke City fått en helt spesiell plass i hjertet.

Ble en del av Milan Club Norvegia høsten 2015 og tok over President-vervet på nyåret 2017 etter interne omrokkeringer og avganger.

Twitter: @alexanderberg91        Mail: alexander-berg@outlook.com


Olav Mogstad – Medieansvarlig

1993-modell som kommer fra Surnadal kommune på Nordmøre. Utdannet økonom fra BI Trondheim og jobber nå som logistikkoperatør for Pipelife. Fritiden går med til sport, hovedsakelig langrenn og fotball. Har vært Milan-supporter siden Shevchenko satte inn den avgjørende straffen i Champions League-finalen i 2003. Ble i september 2014 skribent for ACMilan.no og har de siste årene fungert som både skribent og medieansvarlig.

Twitter: @olavmoxy       Mail: olav.mogstad@outlook.com


Sven Simonsen – Supporterklubb og Web

Nordlending fra Finnsnes i Troms med hjerte for Tromsø og Milan. Jobber til daglig som digital rådgiver og ble en del av teamet hos ACMilan.no i 2018. Har vært Milan-supporter siden 90-tallet -en fascinasjon som startet med at jeg fikk opp øyene for Milans nederlandske angrepsspillere Van Basten og Gullit.

Twitter: @SvenSimn      Mail: sven.aage.simonsen@gmail.com