Redaksjonen

Redaksjonen består av skribentteamet og ledelsen i Milan Club Norvegia. Her får du en kort presentasjon av alle medlemmene i redaksjonsstaben. 


Per Asbjørn Solberg – Redaksjonssjef og President(teknisk)

91-modell fra Buvika, et lite tettsted utenfor Trondheim. I det daglige har jeg en mastergrad i idrettsvitenskap, og videre studert ved Norges Idrettshøgskole. Ved siden av studiene har jeg vært spiller og trener i ulike klubber, og sportslig leder i Buvik, samt at jeg jobber som journalist og idrettslærer.

Jeg har vært Milan-fan siden midten av 90-tallet, og har fulgt laget tett siden jeg ble gammel nok til å følge med. Jeg har vært en del av skribentteamet i en årrekke, og skrev mine første saker i 2009. Sommeren 2014 ble jeg redaksjonssjef i Milan Club Norvegia, og i 2017 har jeg også fungert som teknisk president.

Twitter: @PerSolberg          Mail: per_a_solberg@hotmail.com


Alexander Berg – President

Fotballinteressert mann født i 1991. Fotballinteressen kom ikke inn med morsmelka, men mot slutten av 90-tallet vokste lidenskapen og Milan ble på starten av 2000-tallet en del av hverdagen, mye takket være Filippo Inzaghi sine enkle scoringer og elleville feiringer. Med tiden har både Vålerenga og Stoke City fått en helt spesiell plass i hjertet.

Ble en del av Milan Club Norvegia høsten 2015 og tok over President-vervet på nyåret 2017 etter interne omrokkeringer og avganger. Mitt absolutte høydepunkt var en vakker vårdag i 2009 da jeg satt på San Siro og så barndomshelten Superpippo feie inn 3 mål mot Torino. Utenfor Milan Norge har jeg en Bachelor i økonomi & administrasjon og jobber med offentlig forvaltning.

Twitter: @alexanderberg91        Mail: alexander-berg@outlook.com


Olav Mogstad – Medieansvarlig

1993-modell som kommer fra Surnadal kommune på Nordmøre. Utdannet økonom fra BI Trondheim og jobber nå som logistikkoperatør for Pipelife. Fritiden går med til sport, hovedsakelig langrenn og fotball. Har vært Milan-supporter siden Shevchenko satte inn den avgjørende straffen i Champions League-finalen i 2003. Ble i september 2014 skribent for ACMilan.no og har de siste årene fungert som både skribent og medieansvarlig.

Twitter: @olavmoxy       Mail: olav.mogstad@outlook.com


Anders Bjerva – Skribent

Jeg er en 21 år gammel gutt fra Stathelle, helt ved Telemarkskysten. Til daglig studerer jeg medievitenskap ved UiO. Jeg har skrevet for supporterklubben siden 2012.

Min kjærlighet til verdens vakreste fotballklubb strekker seg tilbake til 2004, da en viss brasse med nr 22 herjet mot de fleste forsvar. Mitt absolutte høyepunkt er 2007-finalen.

Twitter: @AndersBjerva      Mail: Anders.bjerva@gmail.com


Mina Finstad Berg – Skribent

Jeg er ei 26 år gammal jente fra Lillehammer (og vil for alltid mene at OL 94 var tidenes beste OL). Nå bor jeg i Oslo og tar en master i nordisk språk ved UiO. Jeg har alltid vært glad i fotball, og kan skryte av en tidligere breddefotballkarriere som en helt middelmådig høyreving.

Som 12-åring oppdaga jeg verdens beste forsvarsspiller, og bestemte meg for at laget til Paolo Maldini også skulle bli mitt lag. Allerede våren etter fikk jeg oppleve at Il Capitano leda Milan til Champions League-seier, noe som nok fortsatt står igjen som et av de absolutte høydepunktene for meg.

Twitter: @MinaFBerg


Dag Atle Svendsen – Skribent