Siste nytt

Så mye VM spilte Milan-spillerne

I går ble VM ferdigspilt for alle Milan-spillerne da Nigel de Jong og hans Nederland avsluttet med bronsemedalje mot Brasil etter en 3-0-seier. Det var likevel Cristian Zapata som spilte flest VM-minutter blant våre spillere. Mario Balotelli, Ignazio Abate, Mattia De Sciglio, Keisuke Honda, Sulley Ali Muntari og Michael Essien gikk alle ut i gruppespillet og dermed ble det ikke ... Les mer »

Emanuelson klar for Roma

Etter tre år i Milan, inkludert et låneopphold i Fulham, er eventyret over for Urby Emanuelson i Milano, som i går skrev under for hovedstadsklubben Roma. Urby Emanuelson ble hentet for omtrent 2.5 millioner euro tilbake i vintervinduet i 2011, men leverte aldri godt nok til å forsvare startsplass i laget. Han var på utlån i Premier League-klubben Fulham forrige ... Les mer »

Offisielt: Rami er klar – Overgangssagaen er endelig over

Adil Rami kom til Milano i januar etter å ha havnet i bråk med klubbledelsen i Valencia, og etter en god sesong har han lenge vært ønsket på Milanello. Nå har han endelig signert! 28 år gamle Rami startet sin karriere i Frejus, før han tok turen videre til Lille. Her etablerte han seg tidlig som en av de mest ... Les mer »

Overganger og rykter

Overgangsvinduet er godt i gang. Her får du siste nyhetene som omhandler Milans overgangsvindu. Ved forrige oppdatering meldte vi at Alessandro Matri var nært å gå på lån til Genoa, og nå er det bekreftet. Lånet gjelder hele 14/15-sesongen, men involverer ingen kjøpsopsjon. Det spekuleres i at Milan må betale 0,9 av de 2,6 millioner euroene Matri tjener årlig under ... Les mer »

De Jong og Nederland tapte i semifinalen

Nigel de Jong var tilbake fra skade når Nederland tapte semifinalen mot Argentina etter straffesparkkonkurranse. Forrige uke meldte vi om at VM var over for Milans menn, men der tok vi feil. De Jong måtte gå av banen med skade i åttedelsfinalen og det ble meldt at han var ute i resten av VM. På rekordtid var han tilbake på ... Les mer »

Intervju: Tete Lidbom – «Stakkars Inzaghi»

Du har kanskje sett ham for NRK på Kontraskjæret under VM, eller hørt ham i tospann med Sven Bisgaard Sundet på P3-podcasten Heia Fotball. Dette er vårt intervju med Milan-supporteren Tete Lidbom. Jeg kom til NRKs hovedbygg på Tyholt i Trondheim, og etter noen minutters venting dukket et kjent fjes opp på toppen av trappa. Tete Lidbom roper meg opp ... Les mer »

VM over for Milans menn

Gjennom VM har vi oppdatert dere lesere på hvordan det har gått med Milan-spillerne som har vært i aksjon under sommerens VM. Nå er det slutt også for våre siste menn. 3 av de 8 spilte for Italia, og det gikk som kjent ikke spesielt bra. Det samme kan sies om de to ghanesiske representantene, og til tross for noen ... Les mer »

Milan og Juventus kjemper om Iturbe

Overgangssesongen er i full gang, og mye har handlet om Iturbe for Milan så langt. Det er meldt at Silvio Berlusconi er klar til å være overraskende generøs i jakten på argentineren. Les mer »

Overgangsvinduet har åpnet

Den 1. juli åpnet overgangsvinduet i Italia og frem til vinduet stenger den 31. august vil spillere ankomme og forlate klubben. Her kan du lese om de overgangene som allerede er klare, samt noen rykter som omhandler Milan. Vi vil forsøke å oppdatere dere lesere på både overganger og rykter med jevne mellomrom gjennom sommeren. Den største profilen som har ... Les mer »

Milans VM-spillere

Gruppespillet i årets VM-sluttspill er over, og Milan har hatt med åtte spillere i mesterskapet. Her får du en oppdatering på hvordan det foreløpig har gått med våre representanter i Brasil, samt hvordan veien videre ser ut for de som har gått videre. Italia fikk et overraskede tøft gruppespill, men startet godt med seier over England.  I den kampen var ... Les mer »

Avgjørelser av deleierskap

Deleierskap skal nå avskaffes og Milan ønsker å løse flest mulig saker denne sommeren. Som en følge av at deleierskap skal avskaffes, må Milan nå løse saker med spillere som er deleid. Man kan holde et deleierskap i ett år til, men det er ikke lov å inngå nye avtaler og derfor vil de fleste sakene håndteres denne sommeren. Milan ... Les mer »

Offisielt: Ménez signerer for Milan

Jeremy Ménez blir sommerens tredje signering for Milan, og i likhet med PSG kommer han fra PSG. Den tidligere Roma- og PSG-spilleren Jeremy Ménez har signert for Milan. 27-åringen forlot den italienske hovedstaden i 2011, og har siden spilt i den franske hovedstaden hvor han etter hvert har fått en mindre rolle til tross for bra med spill i Champions ... Les mer »

Disse representerer Milan i VM

I kveld starter VM-mesterskapet i Brasil når vertsnasjonen åpner opp mot Kroatia. Totalt er det åtte spillere fra Milan som har reist til Brasil for å spille om VM-gullet. Her er oversikten over når Milan-spillerne skal i aksjon og hvem de møter når. Blant de åtte er det tre italienere, èn fra Japan, èn fra fra Nederland, èn fra Colombia ... Les mer »

Offisielt: Alex klar for Milan

Milan har hentet forsvarsbautaen Alex fra PSG. Det er noen dager siden, men offisielt er det. Alex er klar for Milan. Den tidligere Chelsea- og PSG-spilleren er kjent som en knallhard og solid midtstopper, og vil forhåpentligvis styrke Milan-forsvaret. Brasilianeren spilte også for landslaget frem til 2008, og føyer seg inn i rekken med brasilianere som har vært i Milan. ... Les mer »

Offisielt: Inzaghi ansatt som ny AC Milan-trener

Clarence Seedorf har fått sparken og Filippo Inzaghi er ansatt som Milans nye hovedtrener. I 144 dager varte det. Milans gamle 10er la opp som fotballspiller og returnerte til Milano for å styre klubben oppover på tabellen. Masimilliano Allegri hadde gjort det fryktelig svakt og Seedorf overtok med et tilnærmet umulig utgangspunkt. Håndplukket av presidenten og med legendestatus i klubben ... Les mer »