Siste nytt

Armero og Mexes utelatt fra troppen

I kveld er det duket for den niende runden i Serie A, og det er Cagliari som tar i mot Milan. Etter den svake forestillingen på San Siro mot Fiorentina sist skal kjerringa reises. Disse skal slå tilbake for Rossoneri: Les mer »

Overgangsrykter uke 44

Overgangsvinduet er stengt, men ryktene stopper ikke å svirre av den grunn. Mister Milan sin assist-konge? Er AC Milan til salgs? Det er bare 64 dager igjen til vinduet åpner. Les mer »

Cagliari – Milan: Tallenes tale

Midtukekamper er guds gave til fotballgale hverdagsslitere. Onsdag skal Milan måle krefter mot Cagliari på bortebane. Her er alle tallene, individuelle og kollektive, foran oppgjøret. Les mer »

Spillervurderinger: Milan – Fiorentina

Her får du spillervurderingene fra 1-1-oppgjøret mot Fiorentina: Les mer »

Hondas karriere til nå.

Keisuke Honda ble født den 13. juni, 1986. Mannen fra Japan har rukket å bli 28 år, og har vært innom flere klubber gjennom sin profesjonelle fotballkarierre. I dette innlegget vil dere få vite mer om Honda sin fotballkarierre til nå, hovedsaklig hans prestasjoner i de forskjellige klubbene han har spilt i. Honda begynte sin profesjonelle fotballkarierre i den japanske ... Les mer »

Milan jakter tre på rad

Med to seire i ryggen og nesten skadefri tropp, har Milan mye å revansjere når Fiorentina gjester San Siro på søndagskvelden. Les mer »

Van Ginkel med mot Viola: Her er troppen

I kveld er det duket for den åttende runden i Serie A, og det er Fiorentina som gjester San Siro. Etter tre strake nederlag på San Siro mot Firenze-klubben er Milan sultne på seier i aften. Disse skal sikre tre poeng for Rossoneri: Les mer »

Milan – Fiorentina: Tallenes tale

I helgen skal Milan måle krefter mot Fiorentina. Her er alle tallene, individuelle og kollektive, foran søndagens oppgjør. Les mer »

Overgangsrykter uke 43

Overgangsvinduet er stengt, men ryktene stopper ikke å svirre av den grunn. Mister Milan sin toppscorer? Henter Galliani et fransk supertalent? Det er bare 71 dager igjen til vinduet åpner. Les mer »

Spillervurderinger: Hellas Verona – Milan

Milan har tradisjonelt sett slitt på Bentegodi, men i går løsnet det virkelig og Milan hadde full kontroll i oppgjøret som til slutt endte 3-1 etter en Hellas-scoring i sluttminuttene. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret: Abbiati – 7,0 – Står en aldeles strålende kamp, og gjør mange kvalitetsredninger på gode avslutninger fra Hellas Verona-spillerne. Veldig god på strek, med ... Les mer »

Milan gjester seige Hellas Verona

Hellas Verona har gjort veldig mye rett etter comebacket til Serie A. Søndag er de klare til å gi Milan hard kamp om poengene. Les mer »

El Shaarawy bor på benken? Hvorfor?

Gutten med egyptisk far og italiensk mor, har slitt med spilletid i starten av sesongen. El Shaarawy som slet med skader gjennom hele fjorårssesongen er nå tilbake fra skade og klar for å spille fulle kamper for Milan igjen. De siste 2 årene har han blitt sett på som et av verdens største fotballtalenter, og mange mener at det er ... Les mer »

Spillervurderinger: Sesongen til nå

Vi har kommet 6 kamper inn i sesongen 2014/15 og Milan har levert en godkjent sesongstart. Foreløpig befinner laget seg på en 6. plass, og basert på spillervurderingene til nå i sesongen gjør vi en vurdering på spillerne til nå. Karakteren er gjennomsnittet av spillervurderingene vi har gjort tidligere i sesongen. Les mer »

Overgangsrykter uke 42

Overgangsvinduet er stengt, men ryktene stopper ikke å svirre av den grunn. Drar Pazzini til en Serie A-rival? Signerer Milan en Bundesliga-stjerne? Det er bare 78 dager igjen til vinduet åpner. Les mer »

Slik gikk det med landslagsspillerne

Da er landskampene ferdigspilt og vi kan endelig begynne å tenke på helgens kamp mot Hellas Verona. Flere Milan-spillere har vært i aksjon for sine respektive land, og her er en liten oppdatering på hvordan det har gått. Les mer »