Siste nytt

Spillervurderinger: Hellas Verona – Milan

Milan har tradisjonelt sett slitt på Bentegodi, men i går løsnet det virkelig og Milan hadde full kontroll i oppgjøret som til slutt endte 3-1 etter en Hellas-scoring i sluttminuttene. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret: Abbiati – 7,0 – Står en aldeles strålende kamp, og gjør mange kvalitetsredninger på gode avslutninger fra Hellas Verona-spillerne. Veldig god på strek, med ... Les mer »

Milan gjester seige Hellas Verona

Hellas Verona har gjort veldig mye rett etter comebacket til Serie A. Søndag er de klare til å gi Milan hard kamp om poengene. Les mer »

El Shaarawy bor på benken? Hvorfor?

Gutten med egyptisk far og italiensk mor, har slitt med spilletid i starten av sesongen. El Shaarawy som slet med skader gjennom hele fjorårssesongen er nå tilbake fra skade og klar for å spille fulle kamper for Milan igjen. De siste 2 årene har han blitt sett på som et av verdens største fotballtalenter, og mange mener at det er ... Les mer »

Spillervurderinger: Sesongen til nå

Vi har kommet 6 kamper inn i sesongen 2014/15 og Milan har levert en godkjent sesongstart. Foreløpig befinner laget seg på en 6. plass, og basert på spillervurderingene til nå i sesongen gjør vi en vurdering på spillerne til nå. Karakteren er gjennomsnittet av spillervurderingene vi har gjort tidligere i sesongen. Les mer »

Overgangsrykter uke 42

Overgangsvinduet er stengt, men ryktene stopper ikke å svirre av den grunn. Drar Pazzini til en Serie A-rival? Signerer Milan en Bundesliga-stjerne? Det er bare 78 dager igjen til vinduet åpner. Les mer »

Slik gikk det med landslagsspillerne

Da er landskampene ferdigspilt og vi kan endelig begynne å tenke på helgens kamp mot Hellas Verona. Flere Milan-spillere har vært i aksjon for sine respektive land, og her er en liten oppdatering på hvordan det har gått. Les mer »

Overgangsrykter uke 41

Overgangsvinduet er stengt, men ryktene stopper ikke å svirre av den grunn. Skriver Abate under på ny kontrakt? Kommer Milan til å hente en verdensmester? Det er bare 85 dager igjen til vinduet åpner. Les mer »

Seks spillere på landslagsoppdrag

Da er det nok en gang duket for landslagskamper. Dessverre vil mange kanskje si, men fortvil ikke; hele seks Milan-spillere skal i aksjon for sine land. Her er en oversikt om hvem som skal i ilden. Les mer »

Intervju: Lars-Kristian Eriksen

Mens fotballsesongen i Italia nesten akkurat har begynt, er innspurten i Tippeligaen for alvor i gang. En av dem som har imponert aller mest er Milan-supporter og heter Lars-Kristian Eriksen. Vi i ACMilan.no har tatt en prat med Odd-spilleren om hvordan han ble Milan-supporter, Inzaghi og mer. Les mer »

Spillervurderinger: Milan – Chievo

Milan tok en oppskriftsmessig seier med 2-0 over Chievo i gårsdagens oppgjør. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret: Les mer »

Troppen mot Chievo

I kveld er det duket for den sjette runden i Serie A, og det er Chievo som gjester San Siro. Etter fem kamper er det sju poeng opp til Juventus og Roma, så tre poeng mot de blågule må til for å holde følge med teten. Les mer »

Mastour ute med skade

Stortalentet Hachim Mastour er satt på sidelinjen grunnet skade. 98-modellen har ikke spilt for hverken A-laget eller Primavera den siste tiden, og det har vært spekulert i at det skal ha vært interne stridigheter som har ført til at han ikke har fått være med i troppene mot Empoli og Cesena. Dette avkreftes nå av klubben og det skal angivelig ... Les mer »

Milan – Chievo: Tallenes tale

I helgen skal Milan måle krefter mot Chievo. Her er alle tallene, individuelle og kollektive, foran lørdagens oppgjør. Les mer »

Offisielt: Milan møter Real Madrid og San Lorenzo

I går ble det klart at Milan skal opp mot selveste Real Madrid i en treningskamp i Dubai. Inzaghi skal måle krefter mot sin tidligere læremester. Les mer »

Innmelding til supporterklubben

Den nye sesongen er godt i gang og det er på tide for nye medlemmer å melde seg inn. Vi har i år gitt våre medlemmer, som i fjor, valget mellom to typer medlemspakker. Den første pakken koster kr 200,- og den andre koster kr 300,-. Velger du medlemspakken til 300,- vil du i tillegg til originalpakken på 200,- få ... Les mer »