Siste nytt

Overgangsrykter uke 45

Overgangsvinduet er stengt, men ryktene stopper ikke å svirre av den grunn. Har Mourinho mistet tålmodigheten? Gjenforenes Pazzini med sin tidligere makker? Det er bare 64 dager igjen til vinduet åpner. Read More »

Spillervurderinger: Milan – Palermo

Milan gikk på sesongens andre tap når Palermo viste seg som en for tøff motstander. Et selvmål av Zapata og en scoring av Dybala sørget for at de rosa vant 2-0, og dermed står Milan med 3 kamper uten seier. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret: Read More »

Nyopprykkede Palermo gjester San Siro

Milan har på ny spilt to uavgjortkamper på rad, og søker seg tilbake på vinnersporet mot Palermo. Med seier kan de gjenerobre tredjeplassen. Read More »

Milan – Palermo: Tallenes tale

Nei så sannelig, det er snart kamp igjen. Søndag kommer Palermo til San Siro og Milan skal finne tilbake til vinnersporet etter to 1-1-resultat i det siste. Her er alle tallene, individuelle og kollektive, foran oppgjøret. Read More »

Spillervurderinger: Cagliari – Milan

Ukens spillervurderinger ble fryktelig sene, da undertegnede ikke husket at det var midtukekamp og hadde andre planer. Deretter var CSports seine med å legge kampen i arkivet, og resultatet blir rekordsene spillervurderinger, men her er de i det minste. Det er heller ikke lenger til neste kamp(søndag, 20.45, og da lover vi å levere bedre! Read More »

Armero og Mexes utelatt fra troppen

I kveld er det duket for den niende runden i Serie A, og det er Cagliari som tar i mot Milan. Etter den svake forestillingen på San Siro mot Fiorentina sist skal kjerringa reises. Disse skal slå tilbake for Rossoneri: Read More »

Overgangsrykter uke 44

Overgangsvinduet er stengt, men ryktene stopper ikke å svirre av den grunn. Mister Milan sin assist-konge? Er AC Milan til salgs? Det er bare 64 dager igjen til vinduet åpner. Read More »

Cagliari – Milan: Tallenes tale

Midtukekamper er guds gave til fotballgale hverdagsslitere. Onsdag skal Milan måle krefter mot Cagliari på bortebane. Her er alle tallene, individuelle og kollektive, foran oppgjøret. Read More »

Spillervurderinger: Milan – Fiorentina

Her får du spillervurderingene fra 1-1-oppgjøret mot Fiorentina: Read More »

Hondas karriere til nå.

Keisuke Honda ble født den 13. juni, 1986. Mannen fra Japan har rukket å bli 28 år, og har vært innom flere klubber gjennom sin profesjonelle fotballkarierre. I dette innlegget vil dere få vite mer om Honda sin fotballkarierre til nå, hovedsaklig hans prestasjoner i de forskjellige klubbene han har spilt i. Honda begynte sin profesjonelle fotballkarierre i den japanske ... Read More »

Milan jakter tre på rad

Med to seire i ryggen og nesten skadefri tropp, har Milan mye å revansjere når Fiorentina gjester San Siro på søndagskvelden. Read More »

Van Ginkel med mot Viola: Her er troppen

I kveld er det duket for den åttende runden i Serie A, og det er Fiorentina som gjester San Siro. Etter tre strake nederlag på San Siro mot Firenze-klubben er Milan sultne på seier i aften. Disse skal sikre tre poeng for Rossoneri: Read More »

Milan – Fiorentina: Tallenes tale

I helgen skal Milan måle krefter mot Fiorentina. Her er alle tallene, individuelle og kollektive, foran søndagens oppgjør. Read More »

Overgangsrykter uke 43

Overgangsvinduet er stengt, men ryktene stopper ikke å svirre av den grunn. Mister Milan sin toppscorer? Henter Galliani et fransk supertalent? Det er bare 71 dager igjen til vinduet åpner. Read More »

Spillervurderinger: Hellas Verona – Milan

Milan har tradisjonelt sett slitt på Bentegodi, men i går løsnet det virkelig og Milan hadde full kontroll i oppgjøret som til slutt endte 3-1 etter en Hellas-scoring i sluttminuttene. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret: Abbiati – 7,0 – Står en aldeles strålende kamp, og gjør mange kvalitetsredninger på gode avslutninger fra Hellas Verona-spillerne. Veldig god på strek, med ... Read More »