Siste nytt

Langt, men ikke lenger – Milan-Juventus 0-1

79 998 individer hadde funnet veien til Milanos storstue for å se AC Milan møte regjerende mester, Juventus. Hele uken i forveien ble det bygget opp til storfest lørdag kveld og flere håpet at et formsterkt Milan kunne sette et stikk i siden på et bunnsolid Juventus. Det ble med forsøket for Milan. Les mer »

Spillervurderinger: Milan – Juventus

Milan tapte gårsdagens toppkamp mot Juventus etter at Carlos Tevez ble kampens eneste målscorer. Milan lå lavt og tillot Juventus å styre kampen. Begge lag hadde sine muligheter, men totalt sett var det fortjent at Juventus tok med seg alle poengene hjem til Torino. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret: Abbiati – 6,0 – Gjør noen kvalifiserte redninger som holder ... Les mer »

Allegris menn gjester San Siro

Det er mange følelser knyttet til denne helgens storkamp. Poeng er bare en av tingene som står på spill når Milan får besøk av Juventus. Les mer »

Seedorf kan komme til å saksøke Milan

Clarence Seedorf satt ikke lenge i sjefsstolen til Milan. Etter slutten av forrige sesong skilte han og klubben veier, men det var ikke uten komplikasjoner. Nederlenderen tok over etter at Allegri måtte si adjø til spillegruppa i januar i år, og tok laget til 8. plass på tabellen. Forholdet mellom Seedorf og Berlusconi var trass prestasjonene ikke godt. Managerrollen til ... Les mer »

Overgangsrykter uke 38

Overgangsvinduet er stengt, men ryktene stopper ikke å svirre av den grunn. Hver onsdag kommer det ferske rykter om hvem som er ventet inn og ut av Milan i januar. Får vi Messi, eller blir det kanskje Ronaldo? Det er bare 106 dager igjen til vinduet åpner. Pablo Armero ble hentet på lån for å erstatte Kevin Constant på venstreback-plassen, ... Les mer »

Funfacts før tredje serierunde

Hvem har alltid vært tilstede når Milan har vunnet 5-4 på bortebane? Hvor mange mål har Keisuke Honda scoret de siste fire kampene? Når spilte Milan sist en hjemmekamp mot Juventus i  seriesammenheng i september? Dette og litt mer, får du vite i dagens små notiser. – På denne dagen, for 27 år siden, spilte Milan sin første Europa-kamp under Silvio Berlusconis ... Les mer »

Skadeoppdatering: Lopez mister Juve-kampen

Klubben har gitt ut en offisiell pressemelding som bekrefter at Riccardo Saponara, Alex og Diego Lopez har pådratt seg skader. Det blir også bekreftet at Diego Lopez ikke vil kunne rekke Juventus-kampen kommende lørdag. Diego Lopez skal ha blitt skadet på overtid i kampen mot Parma, da et tilbakespill fra De Sciglio ble fomlet i mål fra spanjolen. Han skal ... Les mer »

Spillervurderinger: Parma – Milan

I går spilte Milan borte mot Parma i det som endte med et spinnvilt 4-5-resultat. Det betyr at Milan forblir på tabelltopp, og du kan lese mer om kampen her: http://acmilan.no/sirkus-tardini-parma-milan-4-5/ Her får du spillervurderingene fra oppgjøret: Diego Lopez – 4,5 – Parma har 3 skudd på mål, men Lopez slipper inn 4. Kan egentlig ikke lastes for de første 3, ... Les mer »

Sirkus Tardini: Parma – Milan 4-5

I skyggen av Europas absurde pengebruk satt Galliani på Ennio Tardini med et mercato-overskudd på 15 millioner Euro i lommeboken og var vitne til nysigneringenes karusellturer på kveldens tivoli. Milan slo Parma 5-4 i en kamp som hadde absolutt alt. Les mer »

Milan møter fjorårets marerittmotstander

I fjor ble Milan spilt ut av Roberto Donadoni og hans Parma ved to anledninger. Når de nå møtes igjen, er situasjonen i begge lag snudd på hodet. Les mer »

Fortsatt på lønningslista

Alessandro Matri og Antonio Nocerino er begge lånt ut til henholdsvis Genoa og Torino denne sesongen, men spillerne er fremdeles å se på lønningslista til Milan. Etter en tragisk sesong i Milan, med èn scoring på 15 kamper, flyttet Alessandro Matri til Firenze og Fiorentina i januar for å finne en løsning på måltørken. Etter 15 kamper og fire nettkjenninger, ble han sendt ... Les mer »

Overgangssommeren – Del 2 (Inn)

I går ble den første artikkelen som omhandlet sommerens overgangsvindu publisert. Den omhandlet spillerne som forlot Milan i sommervinduet, og kan leses her:  http://acmilan.no/overgangssommeren-del-1-ut/ – I denne artikkelen kan du lese om spillerne som ankom og se hvordan vi vurderer vinduet totalt sett, samt få en oversikt over totalregnskapet etter sommerens overganger. Milan startet signeringene for sommeren allerede i god ... Les mer »

Forsvarsduo på vei ut

Ti forsvarsspillere i troppen skal være to for mange for Mister Filippo Inzaghi, som nå ønsker å redusere stallen når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Milan-sjefen har alt gitt beskjed til klubben om å finne nye hjem for Michelangelo Albertazzi og Cristian Zaccardo, skal vi tro La Gazzetta dello Sport. Milan-produktet Michelangelo Albertazzi kom i sommer tilbake til klubben etter å ... Les mer »

Overgangssommeren – Del 1 (Ut)

Dette er en av to artikler hvor du vil få en oversikt over alle overgangene Milan har vært involvert i gjennom sommervinduet. Summene vil være oppgitt der vi har noen kunnskap om dem, og avslutningsvis vil vinduet oppsummeres og vurderes, samt at regnskapet skal telles opp. Dette vil gjøres i den kommende artikkelen, som omhandler spillere inn. Her får du ... Les mer »

Slik gikk det med landslagsspillerne

Da er landskampene ferdigspilt og vi kan endelig begynne å tenke på helgens kamp mot Parma. Flere Milan-spillere har vært i aksjon for sine respektive land, og her er en liten oppdatering på hvordan det har gått. Italia slo Norge 2-0 på Ullevål tirsdag. Tre Milan-spillere var i troppen til Antonio Conte. De Sciglio spilte hele kampen, Poli fikk et ... Les mer »